CamDriver

30 januari 2010, 08:50

Filmpje: Ondoordachte in- en uitvoeg praktijken


Categorie: Filmpjes


Sommige mensen zijn werkelijk waar heuse in- en uitvoeg kenners. Vooral de 2 in het onderstaande filmpje. Daarin kun je zien hoe 2 verschillende bestuurders kort na elkaar zo ongeveer dezelfde keuze maken. Wat moeten ze allebei gedacht hebben? Ik heb werkelijk geen idee.

De eerste bestuurder presteerd het om van baan te verwisselen nog vóór de wisselstrook begint, dik over de doorgetrokken streep. Die wissestrook is c.a. 2 km lang. Dus je hebt 2 km de tijd om te doen wat je moet doen. Maar nee, deze bestuurder moet perse zodra het "kan" van baan verwisselen. Dat het op zijn doel baan ook nog eens veel langzamer rijd en dat hij daarbij het verkeer op de meest linkerbaan hinderd (hij remt) boeit niets kennelijk.

De 2e bestuurder maakt een soortgelijke "fout". Van baan willen wisselen om een werkelijk onbegrijpbare reden. Deze camdriver ziet deze 2 akties nog geen 4 minuten na elkaar gebeuren en begrijpt werkelijk niet wat mensen beweegd om deze keuzes te maken.

De eerste bestuurder wisselt van rijstrook vanaf de A27 vanuit de richting Hilversum, thv Utrecht om richting de A12 te gaan. De tweede bestuurder rijd (maar net) op de A12 richting den Haag en kwam ook van de A27 af.


954 keer bekeken.
Jouw ad hier? Neem contact op via info@camdriver.nl


Commentaar toevoegen:
Titel:
Naam:
e-Mail adres:
Commentaar: Waardering:
Menselijke controle:
(Vul de 5 karakters in van het plaatje, let op het laatste karakter, dat wordt bovenin getoond!)
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)Meer camdriver filmpjes:

Pagina 1 van 3  >  >>