CamDriver

25 februari 2010, 19:46

Filmpje van de week: Geen voorrang geven op rotonde


Categorie: Filmpje van de week


Een nieuw filmpje van de week:
Deze bestuurder nadert een voorrangs rotonde en heeft, zo lijkt het, totaal de situatie niet in de gaten. Zelfs niet als deze camdriver bijna bij hem op schoot zit en een keer of 2 toetert, vertrekt ie geen spier.
Best een kwalijke zaak als je het mij vraagt. Dat hij geen voorrang verleend aan het verkeer op de rotonde is tot daar aan toe.

Dat een andere bestuurder het 'probleem' dan maar moet oplossen en moet remmen om een aanrijding te voorkomen is al erger. Maar wat het meest kwalijke is aan deze bestuurder is dat hij in de eerste instantie niet eens lijkt te kijken of er verkeer op de rotonde rijdt en nadien helemaal niets in de gaten lijkt te hebben. Bij dit soort bestuurders die achter het stuur zitten te dagdromen over bloemetjes en bijtjes, is het een kwestie van tijd voordat er een ongeval gebeurd. Dit keer (nog) niet. Gelukkig.
Misschien moet hij eens gaan denken om de coach te worden van Sven Kramer, wel de goede kant op sturen en er gewoon doorheen duwen die handel. Dat had ongetwijfeld toch nog goud opgeleverd.


1890 keer bekeken.
Jouw ad hier? Neem contact op via info@camdriver.nl


Commentaar toevoegen:
Titel:
Naam:
e-Mail adres:
Commentaar: Waardering:
Menselijke controle:
(Vul de 5 karakters in van het plaatje, let op het laatste karakter, dat wordt bovenin getoond!)
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)Meer camdriver filmpjes:

Pagina 1 van 3  >  >>