CamDriver

18 maart 2010, 19:58

Filmpje: Groot licht seiner haalt rechts in


Categorie: Filmpjes


Niet in het filmpje maar wel in de binnenspiegel naderde hij bloedsnel, ver boven de maximum snelheid van de daar geldende 100 km/u. Deze camdriver is onder normale omstandigheden een andere bestuurder in aan het halen maar de rap naderende Audi vind het duidelijk allemaal niet snel genoeg gaan en knippert er wild op los met z'n groot licht.
Als de camdriver de mogelijkheid heeft om normaal naar rechts te gaan, komt de haastige Audi voorbij spuiten, bestuurder schuddend met z'n hoofd hoe traag het allemaal ging in zijn optiek. Wat je wél in het filmpje kunt zien is dat hij even verderop z'n auto met hoge snelheid naar rechts gooit en een aantal bestuurders rechts inhaalt. Je zou hierbij kunnen opmerken dat de bestuurders aldaar onnodig links rijden en allebei gerust 1 baantje naar rechts hadden gekunt.
Extra gevaar bij deze rechts-inhaal actie met veel hogere snelheid dan de maximum is dat er wat voertuigen en mensen op de vluchtstrook stilstaan. Deze bestuurder valt gerust in de categorie asociaal.


892 keer bekeken.
Jouw ad hier? Neem contact op via info@camdriver.nl


Commentaar toevoegen:
Titel:
Naam:
e-Mail adres:
Commentaar: Waardering:
Menselijke controle:
(Vul de 5 karakters in van het plaatje, let op het laatste karakter, dat wordt bovenin getoond!)
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)Meer camdriver filmpjes:

Pagina 1 van 3  >  >>